Steve Jobs har avlidit.

6 Okt

Steve Jobs är nu död. 56 år gammal. En oerhörd tragedi. Mannen som var med och skapade världens nu mest värdefulla företag. Mannen som skapade pixar. Mannen som tog datorer till en ny nivå. Mannen som förändrade hela den mobila världen medans han kämpade mot cancer. 

För även om man inte gillar hans produkter, tycker att dom är för stängda och för dyra, så kan man aldrig förneka att utan denne man så skulle inte världen se ut som den gör idag. Det var han som tog det grafiska gränssnittet och gjorde det stort. Det var han som såg potentialen av att varje man kunde ha en egen person dator. Det var han som förändrade sättet vi tänker på musik och det var även han som tog bort knappsatsen på mobiltelefonerna. 

Det är imponerande och otroligt hur mycket en person kan göra under sitt liv och det är även därför det är så allt mer tråkigt när en dag som denna kommer. Även fast jag inte träffat honom så är det med en stor sorg jag skriver detta. För man kan tycka att han borde kunnat få leva några år till. Han om någon förtjänar det. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: