Ashton Kutcher i 2 and a half men

4 Aug

För er som missat det så har Charlie Sheen bråkat med producenten bakom succéserien 2 and a half men och blivit sparkad. Ashton Kutcher ska nu ta över istället. 

Det har ända sedan utannonseringen av Ashtons roll spekulerats om vad för slags karaktär han ska spela eller om han bara ska ta Charlies roll rakt av. Nu är det sagt att Ashton ska spela en internetmiljardär som flyttar in i huset. Charlies karaktär kommer troligen att dö.

Jag tror att det kan bli bra om dom bara får in Ashton på ett bra sätt in i serien. Jag stör mig inte jätte mycket på att Charlie försvinner då det ändå känns som att dom använt alla skämt som kan finnas runt honom och hans karaktär. Kutcher som spelade Kelso i den populära That 70’s Show visade där att han klarar av att vara med i en tv serie utan problem.

Personligen hoppas jag att kanske Ashtons karaktär blir kompis med Alan på ett bättre sätt än Charlie var och på så sätt väcka lite nytt liv i serien och inte bara följa samma spår som tidigare.

Första avsnittet visas den 19 September och först då får vi veta hur det blir. Tills dess har dom i alla fall varit snälla nog att ge oss en bild:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: