Comicon

27 Jul

Någonting som en gång i tiden har varit så nördigt och lite konstigt har nu tagit över internet och blivit ett av de stora mässnamnen. Kanske beror det på att det numera är hippt att vara nördig eller kanske det är för att medierna inom popkulturen tar varje chans den får att visa upp sig.

Det har blivit ett måste för de flesta stora filmer och spel att åtminstone visa en exklusiv trailer på mässan men de flesta har också en presskonferens där de pratar om sina olika nöjesprojekt. Och det märks. Internet har svämmats över av bilder, filmer och artiklar från mässan även om det bara är en bild på Kristen Stewart på sin konferens om Snövit filmen så står den längst upp på många kultursidor.

Och bredvid alla stjärnor är det full proppat med vanliga människor utklädda till sina favorit karaktärer ur valfri film eller serietidning. Serier var det som det egentligen handlade om på 70-talet när allt startade i San Diego.

En rolig utveckling att gå från en rolig grej för serietidningsfantaster till att nöjes eliten slåss om att få en plats där för att inte hamna i skymundan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: